Bortrezor Sommelier & ajándék borcsomag

Hosszasan gondolkozol, de nem jutsz dülőre, hogy mégis mi lenne a legjobb karácsonyi ajándék a párodnak, szüleidnek vagy a barátaidnak? Nem tudod eldönteni, hogy élményt vagy tárgyat vásárolj karácsonyra? Vajon minek örülne a legjobban a karácsonyfa alatt?

A teljes karácsonyi csomag ára 239.900 Ft helyett mindössze 159.990 Ft. Rendeld meg most!

A korábbi kételyeidre most mind megtaláltad a választ! Adj egyszerre egy felejthetetlen hétvégi élményt, egy privát villányi bortrezort és egy különleges ajándékcsomagotA Bortrezor Sommelier által egy egész évre megoldódik az ajándékozott borainak tárolása egy rendkívül hangualtos pince trezorjában, ahol a boroknak tökéletes a környezete és ti is bármikor eljöhettek a bortrezorba az év során! Ráadásul a bortrezort fel is töltjük 12 palack villányi prémium borral a Vojtek Pincészettől.

Ezen felül az év során el is tölthettek egy egész hétvégét Villányban egy csodálatos vendégházban a Vojtek Pincészet emeletén, néhány lépcsőfokra a bortrezortól! A szobából csodálatos panorámátok nyílik a híres villányi szőlődűlőre és az ajtón kilépve már a természetben is találjátok magatokat!  Továbbá vendégül is látunk titeket a barátaitokkal egy felejthetetlen privát borkóstolóra a bortrezor átadóján a Vojtek Pincészet történelmi múltú, 200 éves pinceágában.

Ha ez még nem volt elég egy igazi ajándéknak, akkor nem kell aggódnod, ugyanis lesz mit tenni a karácsonyfa alá is! Az Bortrezor Sommelier ajándékutalványt egy kedves ajándékkártyaként adjuk, melyet egy exklúziv faládába helyezünk két nagyszerű bor mellé!

Válaszd a nagyszerű „Bortrezor Sommelier” ajánlatunkat és lepd meg szeretted egy egész éves bortrezorral, egy felejthetetlen élménnyel és egy prémium borcsomaggal!

Privát bortrezor Villányban

A csomag tartalma egy egy egész évre szóló bortrezor a villányi Vojtek Pincészet 200 éves pinceágának lejáratában kialakított limitált számú bortrezorjainak egyikében. A bortrezorban 40-50 palack bor tárolására van lehetőség, melyek egész évben minden áldott nap megfelelő körülmények között fognak érlelődni. Borkedvelő szeretted biztonságban tudhatja a borait, ugyanis a trezor átvételekor felhelyezünk egy igényes, egyedi kovácsoltvas ajtót, melyet lakattal tudtok lezárni. A bortrezorba az év bármely napján nyitvatartási időben hozzá tudtok férni.

Bortrezor átadó

Az átadó borkóstolóra meghívhatjátok a barátaitokat vagy a családot is, ugyanis 8 főig a vendégeink vagytok erre az alkalomra! A borkóstoló során mutatjuk be a bortrezort a trezorban lévő 12 palack prémium borral, melyre rá is helyezhetitek a lakatot!

Feltöltve 12 palack borral

A bortrezort természetesen nem üresen adjuk át! Bekészítettünk számodra 12 palack prémium villányi bort a Vojtek Pincészettől!

Most csak: 159.900 Ft

A teljes Bortrezor Sommelier ajándékcsomagot idén Karácsony alkalmával rendkívül kedvező áron vásárolhatod meg!

Hétvége Villányban

A Vojtek Pince Vendégház a híres villányi borvidéken és azon belül is Villányban vár rátok. A borászat felső szintjén kialakított családias, négy szobás vendégházban garantált nyugalomra lelhettek, ugyanis közvetlenül a szőlőültetvények lábánál van. A vendégházban egy nagy, modern konyha és nappali áll a rendelkezésetekre, ahol egy kávé elfogyasztása után villámgyorsan elkezdődhet a napotok!

A nappaliból elérhető a szoba, melynek két ablaka van, ami egyenesen a csodálatos panorámára nyílik. A szoba egy kényelmes franciággyal, televízióval, kanapéval és kisasztallal van felszerelve. Nem kell aggódnotok a meleg miatt sem, mivel a vendégházunk minden szobája légkondicionált! A szobában privát fürdőszoba van zuhanyzóval és hajszárítóval. Törülközőt biztosítunk, így arra sem lesz gondotok! 

Vendégeink visszajelzései

Ajándék Borcsomag Fadobozban

„Az ajándék megrendelésével nemcsak az imént bemutatott élményeket kapjátok, hanem egy nagyszerű borcsomagot is ajándékkártyával!”

Nem kell aggódnod, ugyanis egy nagyszerű boros ajándékcsomagot fogsz tudni a karácsonyfa alá tenni, benne az ajándékkártyával a szuper élményről!
Ajándékkártya

A borcsomag egy igényes natúr faládában érkezik. A láda felbontása után megpillanthatod az ajándékkártyát egy szép borítékba helyezve. A borítékot nem zárjuk le, így tudsz te is írni néhány kedves szót! Az ajándékkártya alatt pedig kettő darab egyenként díszcsomagolásba becsomagolt vörösbort találtok.

Cabernet Franc

Áttetsző, sötét rubinszínű ital, majdnem fekete. Illatában áradó meleg fűszeresség lebeg, teli piros és fekete bogyós gyümölcsökkel. Szájban édes és bársonyos, ismétli a piros bogyósokat, de kiegészül fekete erdő tortát idéző ízekkel. Magas, melengető 14°-es alkoholtartalmát meggylikőrrel és édes fűszerekkel megpakolt teste és jól integrált, tartást adó, de nem tolakodó tanninja ellensúlyozza. Kicsit jobban behűtve csupa meggytől kirobbanó, frissítő, fiatalos borként hódít.

Karácsonyi menüajánlat: Jól kíséri a vadhúst, pörköltet, de fekete csokoládéhoz is nagyon jó lehet.

Borok ízvilága

Az ajándékcsomagban található mindkét borról egy WSET Borbecsüs Sommelier írt néhány sort, ami alapján el tudod képzelni, hogy milyen ízekre is számíthattok! A borok leírása után még egy ételajánlót is találtok!

Tipp

Ha még nem találtad ki a karácsonyi menüt, van egy javaslatunk.Az egyik napra készíts el egy fogást az alábbi borokhoz és ezzel az összehangolt meglepetéssel még jobban le fogod nyűgözni a párod!

Prémium fadoboz

Az ajándékdobozba készített borok mind a villányi Vojtek Pincészet prémium tételei. Így lehetőségetek lesz akár már Karácsonykor is megkóstolni néhány különleges bort és ráhangolódni az utazásra!

Apáinkra

Klasszikus villányi bor, klasszikus ízekkel, nevének megfelelően. Sötét rubinszín, feketés maggal. Illatában erdei gyümölcsök, legfőképpen lédús szeder, s a bogyósok mellett édes fűszeresség és melengető vanília jellemzi. Érett tannin támasztja meg az arányos testet. Megérdemel egy valódi bordói poharat, hogy fűszeressége kiteljesedhessen. Érett szilvás jegyek jelennek meg, ahogy egyre jobban kinyílik. Apáink, de akár nagyapáink emlékére, tiszteletére vagy egészségére. Karácsonyi menüajánlat: Kemencés csülökhöz, fokhagymás-aszalt szilvás pulykához, füstölt sonkához lesz a legjobb.

Privát borkóstoló

A privát bortrezorhoz jár egy privát, csak nektek tartott borkóstoló. A vendégház alatti pincészetet mutatja be a borász, akivel akár teljes részletességben is elbeszélgethettek a borkészítés fortéjairól. A pincészet körbejárása során több bort fogtok kóstolni tartályokból, majd a bortrezoron keresztül lejuttok a hangulatos 200 éves kis pincébe, ahol már egyenesen a tölgyfahordókból kóstolhattok prémium évjáratos borokat. A borkóstoló során házi készítésű isteni finom pogácsát kínálunk.​

Privát borkóstoló a borásszal

A borászat főborászával kóstolhatjátok végig az izgalmas borokat.

Több mint 6 fajta bor kóstolása

A privát ajándék borkóstolón tartályból és hordóból is kóstolhattok borokat.

Ínycsiklandóan finom házi pogácsa

A kóstoló során a titkos receptünkkel készített házi pogácsánkat is megkóstolhatjátok!

Most csak: 159.900 Ft

A teljes Bortrezos Sommelier csomagot idén Karácsony alkalmával rendkívül kedvező áron vásárolhatod meg!

Ajándékozz egy komplex élménycsomagot szeretteidnek!

Szuper karácsonyi ajándék

Töltsetek el egy nagyszerű hétvégét a híres borvárosban, Villányban! Ráadásul az egyik legcsodálatosabb panorámával rendelkező szobában pihenhettek!

Saját bortrezor

Legyen nektek is egy saját, villányi bortrezorotok! A trezor átadóján pedig akár 8-an is részt vehettek a tematikus pincejáró borkóstolón.

csodálatos ajándékdoboz

A karácsonyfa alá is lesz mit tenned, ugyanis egy gyönyörű fadobozos borválogatást küldünk ingyen az ajtódig!

Kérdések

Nézd át, hogy pontosan mit is kaptok a karácsonyi ajándékcsomag megvásárlásával és a gyakran felmerülő kérdéseket!

Kellemes Ünnepeket és izgalmakkal teli ajándékozást kívánunk!

Várunk szeretettel! - Vojtek Balázs

Belépés előtt kérlek
igazold a korod!

ELMÚLTAM 18 ÉVES