Hétvége Villányban & privát borkóstoló

Hosszasan gondolkozol, de nem jutsz dülőre, hogy mégis mi lenne a legjobb karácsonyi ajándék a párodnak, szüleidnek vagy a barátaidnak? Nem tudod eldönteni, hogy élményt vagy tárgyat vásárolj karácsonyra? Vajon minek örülne a legjobban a karácsonyfa alatt?

A teljes karácsonyi csomag ára 79.990 Ft helyett mindössze 49.990 Ft. Rendeld meg most!

Korábbi kételyeidre most mind megtaláltad a választ! Adj egyszerre egy felejthetetlen élményt és egy különleges hétvégi pihenést! Töltsetek el egy egész hétvégét, két éjszakát Villányban egy csodálatos vendégházban a Vojtek Pincészetnél. A szobából csodálatos panorámátok nyílik a híres villányi szőlődűlőre és az ajtón kilépve már a természetben is találjátok magatokat! Ráadásul még vendégül is látunk titeket egy felejthetetlen privát borkóstolóra a Vojtek Pincészet történelmi múltú, 200 éves pinceágában.

Válaszd a nagyszerű „Hétvége Villányban prémium borkóstolóval ” ajánlatunkat és lepd meg szeretted egy felejthetetlen élménnyel!

Hétvége Villányban

A Vojtek Pince Vendégház a híres villányi borvidéken és azon belül is Villányban vár rátok. A borászat felső szintjén kialakított családias, négy szobás vendégházban garantált nyugalomra lelhettek, ugyanis közvetlenül a szőlőültetvények lábánál van. A vendégházban egy nagy, modern konyha és nappali áll a rendelkezésetekre, ahol egy kávé elfogyasztása után villámgyorsan elkezdődhet a napotok!

A nappaliból elérhető a szoba, melynek két ablaka van, ami egyenesen a csodálatos panorámára nyílik. A szoba egy kényelmes franciággyal, televízióval, kanapéval és kisasztallal van felszerelve. Nem kell aggódnotok a meleg miatt sem, mivel a vendégházunk minden szobája légkondicionált! A szobában privát fürdőszoba van zuhanyzóval és hajszárítóval. Törülközőt biztosítunk, így arra sem lesz gondotok! 

Vendégeink visszajelzései

Igényes ajándékutalvány

„Az ajándék megrendelésével nemcsak az imént bemutatott élményeket kapjátok, hanem egy ingyenesen kiküldött szép borítékot az ajándékkártyával.”

Ajándékkártya

Az ajándékkártyát egy szép borítékba helyezve postázzuk a címedre, vagy az ajándékozott címére. A borítékot nem zárjuk le, így tudsz te is írni néhány kedves szót!

Ingyenes szállítás

Az ajándékról szóló igényes ajándékkártyát ingyenesen küldjük a kért címre!

Privát borkóstoló

A csomag tartalma egy privát, csak nektek tartott borkóstoló. A vendégház alatti pincészetet mutatja be a borász, akivel akár teljes részletességben is elbeszélgethettek a borkészítés fortéjairól. A pincészet körbejárása során több bort fogtok kóstolni tartályokból, majd egy szép bortrezoron keresztül lejuttok a hangulatos 200 éves kis pincébe, ahol már egyenesen a tölgyfahordókból kóstolhattok prémium évjáratos borokat. A borkóstoló során házi készítésű isteni finom pogácsát kínálunk.

Privát borkóstoló a borásszal

Rajtatok és a borászon kívül idegen nem vesz részt a borkóstolón. Elő a kérdésekkel!

Több mint 6 fajta bor kóstolása

A privát ajándék borkóstolón tartályból és hordóból is kóstolhattok borokat.

Ínycsiklandóan finom házi pogácsa

A kóstoló során a titkos receptünkkel készített házi pogácsánkat is megkóstolhatjátok!

Most csak: 49.900 Ft

A teljes csomagot Karácsony alkalmával rendkívül kedvező áron vásárolhatod meg!

Ajándékozz egy komplex élménycsomagot szeretteidnek!

Szuper karácsonyi ajándék

Töltsetek el egy nagyszerű hétvégét a híres borvárosban, Villányban! Ráadásul az egyik legcsodálatosabb panorámával rendelkező szobában pihenhettek!

Minőségi pihenés

A hétvégi pihenést egy izgalmas tematikus borkóstolóval tesszük izgalmasabbá, melyet csak nektek tartunk!

csodálatos ajándékkártya

A karácsonyfa alá is lesz mit tenned, ugyanis egy gyönyörű ajándékkártyát küldünk ingyen az ajtódig!

Kérdések

Nézd át, hogy pontosan mit is kaptok a karácsonyi ajándékcsomag megvásárlásával és a gyakran felmerülő kérdéseket!

Kellemes Ünnepeket és izgalmakkal teli ajándékozást kívánunk!

Várunk szeretettel! - Vojtek Balázs

Belépés előtt kérlek
igazold a korod!

ELMÚLTAM 18 ÉVES