Bortrezor Professional ajándékcsomag

Akció!

124 990 Ft 79 900 Ft

Bortrezor Professional ajándékcsomag

A korábbi kételyeidre most mind megtaláltad a választ! Adj egyszerre egy privát villányi bortrezort és egy különleges ajándékcsomagot!

Részletes leírás és képek

A Bortrezor Sommelier által egy egész évre megoldódik az ajándékozott borainak tárolása egy rendkívül hangualtos pince trezorjában, ahol a boroknak tökéletes a környezete és ti is bármikor eljöhettek a bortrezorba az év során! Ráadásul a bortrezort fel is töltjük 12 palack villányi prémium borral a Vojtek Pincészettől.

Továbbá vendégül is látunk titeket (2 fő) egy felejthetetlen privát borkóstolóra a bortrezor átadóján a Vojtek Pincészet történelmi múltú, 200 éves pinceágában.

Ha ez még nem volt elég egy igazi ajándéknak, akkor nem kell aggódnod, ugyanis lesz mit tenni a karácsonyfa alá is! Az Bortrezor Professional ajándékutalványt egy kedves ajándékkártyaként adjuk, melyet egy exklúziv faládába helyezünk két nagyszerű bor mellé!

Válaszd a nagyszerű „Bortrezor Professional” ajánlatunkat és lepd meg szeretted egy egész éves bortrezorral, egy felejthetetlen borkóstolóval és egy prémium borcsomaggal!

Elfogyott

black friday és karácsonyi ajánlatainkról OLVASS RÉSZLETESEBBEN

black friday ajánlatok