Bortrezor Sommelier ajándékcsomag

Akció!

239 990 Ft 159 990 Ft

Bortrezor Sommelier ajándékcsomag

A korábbi kételyeidre most mind megtaláltad a választ! Adj egyszerre egy felejthetetlen hétvégi élményt, egy privát villányi bortrezort és egy különleges ajándékcsomagot!

Részletes leírás és képek

A Bortrezor Sommelier által egy egész évre megoldódik az ajándékozott borainak tárolása egy rendkívül hangualtos pince trezorjában, ahol a boroknak tökéletes a környezete és ti is bármikor eljöhettek a bortrezorba az év során! Ráadásul a bortrezort fel is töltjük 12 palack villányi prémium borral a Vojtek Pincészettől.

Ezen felül az év során el is tölthettek egy egész hétvégét Villányban egy csodálatos vendégházban a Vojtek Pincészet emeletén, néhány lépcsőfokra a bortrezortól! A szobából csodálatos panorámátok nyílik a híres villányi szőlődűlőre és az ajtón kilépve már a természetben is találjátok magatokat! Továbbá vendégül is látunk titeket a barátaitokkal egy felejthetetlen privát borkóstolóra a bortrezor átadóján a Vojtek Pincészet történelmi múltú, 200 éves pinceágában.

Ha ez még nem volt elég egy igazi ajándéknak, akkor nem kell aggódnod, ugyanis lesz mit tenni a karácsonyfa alá is! Az Bortrezor Sommelier ajándékutalványt egy kedves ajándékkártyaként adjuk, melyet egy exklúziv faládába helyezünk két nagyszerű bor mellé!

Válaszd a nagyszerű „Bortrezor Sommelier” ajánlatunkat és lepd meg szeretted egy egész éves bortrezorral, egy felejthetetlen élménnyel és egy prémium borcsomaggal!

Elfogyott

black friday és karácsonyi ajánlatainkról OLVASS RÉSZLETESEBBEN

black friday ajánlatok