Hétvége Villányban prémium borkóstolóval

Akció!

79 990 Ft 49 990 Ft

Hétvége Villányban prémium borkóstolóval

Korábbi kételyeidre most mind megtaláltad a választ! Adj egyszerre egy felejthetetlen élményt és egy különleges hétvégi pihenést! Töltsetek el egy egész hétvégét, két éjszakát Villányban egy csodálatos vendégházban a Vojtek Pincészetnél. A szobából csodálatos panorámátok nyílik a híres villányi szőlődűlőre és az ajtón kilépve már a természetben is találjátok magatokat! Ráadásul még vendégül is látunk titeket egy felejthetetlen privát borkóstolóra a Vojtek Pincészet történelmi múltú, 200 éves pinceágában.

Válaszd a nagyszerű „Hétvége Villányban prémium borkóstolóval ” ajánlatunkat és lepd meg szeretted egy felejthetetlen élménnyel!

Részletes leírás és képek

Lepje meg párját vagy szeretteit, barátait egy csodálatos hétvégével Villányban. Töltsenek el két éjszakát a csodálatos panorámájú vendégházunkban és pihenjék ki magukat.

Az ajándékcsomag megvásárlásával meghívjuk a Vojtek Pincészet villányi, közvetlenül a szőlőhegy lábánál elhelyezkedő borászatának csodálatos panorával rendelkező vendégházába két éjszakára és egy különleges privát borkóstolóra a borászatba .

Amennyiben ajándékként kívánja megvásárolni, kérem megjegyzésként tüntesse fel a Pénztárban az igényét egy ajándék kártyára, melyet emailben történő egyeztetést követően tudunk elkészíteni.

Csomag tartalma:

  • 2 főnek 2 éjszaka a villányi Vojtek Pincészet Vendégházba
  • 2 fő részére szóló privát borkóstoló utalvány a Vojtek Pincészetbe
  • Ajándékutalvány szép borítékban
  • Ajándékutalvány ingyenes házhozszállítása

*Bizonyos hétvégékre (nemzeti ünnepek, villányi fesztiválok) nem vonatkozik az ajánlat. A csomag megvásárlása után is van lehetőség dátumot egyeztetni. Dátum egyeztetéshez kérem hívjon minket: 06 20 464 9039.

black friday és karácsonyi ajánlatainkról OLVASS RÉSZLETESEBBEN

további boraink