Hétvége Villányban prémium borkóstolóval és ajándék borcsomaggal

Akció!

89 990 Ft 59 990 Ft

Hétvége Villányban prémium borkóstolóval és ajándék borcsomaggal

Korábbi kételyeidre most mind megtaláltad a választ! Adj egyszerre egy felejthetetlen élményt és egy különleges ajándékcsomagot! Töltsetek el egy egész hétvégét, két éjszakát Villányban egy csodálatos vendégházban a Vojtek Pincészetnél. A szobából csodálatos panorámátok nyílik a híres villányi szőlődűlőre és az ajtón kilépve már a természetben is találjátok magatokat! Ráadásul még vendégül is látunk titeket egy felejthetetlen privát borkóstolóra a Vojtek Pincészet történelmi múltú, 200 éves pinceágában.

Részletes leírás és képek

Lepje meg párját vagy szeretteit, barátait egy csodálatos hétvégével Villányban. Töltsenek el két éjszakát a csodálatos panorámájú vendégházunkban és pihenjék ki magukat. A csomag mellé továbbá egy pincészetünk boraiból álló különleges borválogatást is adunk, melyet azonnal postázunk ingyenesen.

Az ajándékcsomag megvásárlásával meghívjuk a Vojtek Pincészet villányi, közvetlenül a szőlőhegy lábánál elhelyezkedő borászatának csodálatos panorával rendelkező vendégházába két éjszakára és egy különleges privát borkóstolóra a borászatba .

Amennyiben ajándékként kívánja megvásárolni, kérem megjegyzésként tüntesse fel a Pénztárban az igényét egy ajándék kártyára, melyet emailben történő egyeztetést követően tudunk elkészíteni.

Csomag tartalma:

  • 2 főnek 2 éjszaka a villányi Vojtek Pincészet Vendégházba
  • 2 fő részére szóló privát borkóstoló utalvány a Vojtek Pincészetbe
  • N°2 Dupla boros ajándékcsomag (Apáinkra 2017 + Cabernet Franc 2016 egy kézzel készített natúr faládában)
  • Ajándékutalvány szép borítékban
  • Ingyenes házhozszállítás

*Bizonyos hétvégékre (nemzeti ünnepek, villányi fesztiválok) nem vonatkozik az ajánlat. A csomag megvásárlása után is van lehetőség dátumot egyeztetni. Dátum egyeztetéshez kérem hívjon minket: 06 20 464 9039.

black friday és karácsonyi ajánlatainkról OLVASS RÉSZLETESEBBEN

további boraink