Boros ajándékcsomag & prémium kiegészítők

Már hosszasan gondolkozol, hogy mivel is lepd meg a karácsonyfa alatt párod vagy szüleid, netán a barátaid ajándékán töröd a fejed, de még nem jutottál dülőre? Több mindenre is gondoltál már, de nem tudod, hogy valóban van-e rá neki szüksége? Sőt még azt sem tudtad eldönteni, hogy élményt vagy tárgyat csomagolj be?

Erre a sok kérdésre most megtaláltad a választ. Tegyél idén Karácsonykor a fa alá egyszerre egy nagyszerű élményt, egy kis hozzá illő konyhai meglepetést és néhány profi boros kiegészítőt mindenezt egy csodálatos fadobozban!

Válaszd ezt az izgalmas és magas minőségű ajándékot most kifejezetten kedvező ajánlatunk keretében 39.990 Ft helyett csak 27.990 Ft –ért!

A boros ajándékcsomag nemcsak borrajongóknak tökéletes választás! Az ajándékcsomag nagyszerű meglepetést jelent szülőknek, barátoknak közös ajándékként, sőt párod is nagy örömét fogja lelni a csomagban!

Az ajándékcsomag két fantasztikus villányi Cabernet Franc évjáratos vörösbort tartalmaz, melyek egyesével be vannak prémium papírral csomagolva. Továbbá a borok mellett találsz még három nagyszerű ajándékot is. Egy izgalmas Crystal borkiöntőt, mely nemcsak nagyszerű konyhai kiegészítő, a borok karácsonyi asztalon való felszolgálását is magas színvonalra emeli. Az ajándékcsomag tartalma továbbá egy profi boros vákumpumpa, mellyel a felbontott bort napokig el tudod tárolni minőségromlás nélkül. Ehhez a fekete pumpához két speciális dugót is adunk, melyekkel mindkét ajándék bort is le tudjátok zárni. Továbbá egy nagyon hasznos ki eszközt találsz a karácsonyi boros ajándékcsomagban. Egy borosüvegre rápattintható különleges hőmérőt, mellyel a bor fogyasztásához javasolt hőmérsékletet tudod ellenőrizni.

Mindezt egy kézzel készített, teljesen natúr faládába csomagolva kapod kézhez. Az ajándékcsomag kibontása során többszörös izgalomban is részetek lehet, ugyanis nemcsak a faládát kell felnyitni, hanem a borokat is ki kell csomagolni.

Prémium boros kiegészítők

A „Boros ajándékcsomag prémium kiegészítőkkel” karácsonyi ajándékcsomag egy kézzel készített szép faládába van becsomagolva. A borok alatt hangulatos szalmát találtok, ami kiemeli a termékeket. A borok egyesével be vannak csomagolva strukturált, szép csomagolópapírba. A vákumpumpa, a hőmérő és a Crystal kiöntő pedig a két bor mellett található. A faládát egy védő kartondobozba csomagolva adjuk fel a címedre! A csomag házhozszállítási költségét mi álljuk.

Rendeld meg most a tökéletes karácsonyi ajándékcsomagot párodnak, szüleidnek vagy barátaidnak!

 

Nem tudod eldönteni, hogy vajon ez lesz-e a megfelelő ajándék?

Görgess tovább és ismerd meg jobban a prémium kiegészítős boros karácsonyi ajándékcsomag minden elemét!

Mire valók az ajándékcsomagban lévő kiegészítők?

Mire való a Crystal borkiöntő?

A karácsonyi boros ajándékcsomagban található egy gyönyörű boros Crystal kiegészítő. A borkiöntőt a kibontott borosüveg szájába helyezve cseppmentesen tudsz bort felszolgálni. Mindezt egy igényes és figyelemet elragadó Crystal kiegészítővel. A termék megemeli a színvonalat minden családi étkezőben. Sőt még a terítő sem lesz vörösboros, ugyanis valóban könnyen és cseppmentesen lehet tölteni a borokból, mert minden egyes csepp visszavezetésre kerül a palackba. A kiöntőt minden fajta dugós és csavarzáras borhoz lehet használni a gumis csatlakozás által. A kiegészítő könnyen mosható és egy tartós, értékes eleme lesz a konyhának!

A borkiöntő magas minőségét a kifejezetten boros kiegészítőket gyártó holland családi vállalkozás, a Vacu Vin garantálja.


Milyen a boros vákumpumpa?

A karácsonyi ajándékcsomagban található Vacu Vin prémium boros vákumpumpával tökéletesen ki tudod szívni az oxigént a felbontott borospalackból. A csomagban két ajándék dugót is találsz, melyet be kell dugni a borosüvegbe és a pumpa segítségével néhány húzással eltávolítani a levegőt. Az oxigén eltávolításával a bor felszíne nem érintkezik oxigénnel és így egy felbontott bor több napig is eltárolható minőségromlás elszenvedése nélkül. Ezzel el lehet kerülni a bor úgynevezett oxidáltságát, ami kellemetlen illatot és tompább ízeket okoz a bornak. 

A vákumpumpa használata kifejezetten egyszerű és mindenki által könnyen elvégezhető. Az ajándék dugók szétszedhetőek két részre és moshatóak, így számtalan alkalommal lehet élvezni az előnyeit.Mire való a boros hőmérő?

Az ajándékcsomag harmadik kiegészítője egy nagyon praktikus kis eszköz. A borosüvegre rá lehet pattintani a fekete, igényes hőmérőt, mellyel a borosüvegen ajánlott fogyasztási hőmérséklet tartományt lehet könnyen ellenőrizni. A hőmérő által nemcsak a profi szakértők, hanem a borokkal ismerkedő közönség is el tudja érni, hogy a bort a legoptimálisabb hőmérsékleten fogyassza. A borokat jellegtől és típustól függően különböző hőmérsékleten javasolják a borászok és sommelierek fogyasztásra, hogy így a bor a legjobb formáját mutassa. 

Ezzel a kiegészítővel mostantól ti is be tudjátok állítani a legjobb hőmérsékleteket az épp terítéken lévő borotokon! A csomagban található két Cabernet Franc boron már ki is tudjátok próbálni!Ajándék Borcsomag Fadobozban

„A karácsonyi ajándék kiválasztása minden évben nagy kihívással jár. Egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy örüljenek az ajándékunknak és annak igencsak legyen értelme is. Egy sokdik sál vagy kötött pullóver nem feltétlen ad akkora izgalmat, mint amit szeretnénk. Ezért is kezdünk el hosszasan gondolkozni valami különlegesen. 

Valami olyanban, ami izgalomba hozza a másikat. Ami emlékeket eredményez és azokat évek múlva is felidézzük a Szentestéken. Nos, ez az amit megtalálsz a boros ajándékcsomagban! Értéket, élményt és számtalan felidézett emléket a borok fogyasztása mellett! Legyen teljes a ti Karácsonyotok is!” 

Borokról általában

Az ajándékcsomagban található borok a villányi Vojtek Pincészet kimagasló minőségű termékei. A vörösborok kellemesen fogyaszthatók, hölgyek és urak is kedvelik. Alapvetően száraz borok, de mivel emellett izgalmasan gyümölcsösek a fogyasztásuk során nagyon lágy és barátságos ízek uralkodnak.

Cabernet Franc 2016

Áttetsző, sötét rubinszínű ital, majdnem fekete. Illatában áradó meleg fűszeresség lebeg, teli piros és fekete bogyós gyümölcsökkel. Szájban édes és bársonyos, ismétli a piros bogyósokat, de kiegészül fekete erdő tortát idéző ízekkel. Magas, melengető 14°-es alkoholtartalmát meggylikőrrel és édes fűszerekkel megpakolt teste és jól integrált, tartást adó, de nem tolakodó tanninja ellensúlyozza. Kicsit jobban behűtve csupa meggytől kirobbanó, frissítő, fiatalos borként hódít.

Karácsonyi menüajánlat: Jól kíséri a vadhúst, pörköltet, de fekete csokoládéhoz is nagyon jó lehet.

Prémium fadoboz

Az ajándékdobozba készített borok mind a villányi Vojtek Pincészet prémium tételei. Így lehetőségetek lesz akár már Karácsonykor is megkóstolni és megkeresni a Sommelier által felismert izgalmas jegyeket.

Tipp

Ha még nem találtad ki a karácsonyi menüt, van egy javaslatunk.Az egyik napra készíts el egy fogást az alábbi borokhoz és ezzel az összehangolt meglepetéssel még jobban le fogod nyűgözni a párod!

Borok ízvilága szakértői szemmel

Az ajándékcsomagban található mindkét borról egy WSET Borbecsüs Sommelier írt néhány sort, ami alapján el tudod képzelni, hogy milyen ízekre is számíthattok! A borok leírása után még egy ételajánlót is találtok!

Cabernet Franc 2011

Áttetsző rubinszín, gránátosodó széllel. Aromaképlete a palackos érleltség köré koncentrálódik: zeller, hús, pörkölt mogyoró, mellette a megfelelő piros bogyósok, elsősorban meggy dominál, és pirospaprika. Cédrus melengető illata is körüllengi. Szájban is megfelelően telt és élénk így nyolc év után. A pörkölt jegyek felerősödnek a lecsengésben, ásványos sósság is jelentkezik. A tannin szájban először markáns, azután átadja a helyet a többi zamatnak: cikóriakávé, csokoládé, szivardoboz.Karácsonyi menüajánlat: Kemencés csülökhöz, fokhagymás-aszalt szilvás pulykához, füstölt sonkához lesz a legjobb.

Ajándékozz egy komplex élménycsomagot szeretteidnek!

Rendeld meg most ezt komplex ajándékcsomagot és várd izgatottan a Karácsonyt! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű sikert fogsz elérni vele. Lépj a megrendelem fülre és átirányítunk a számlázási adatok oldalra, ahol villámgyorsan be is tudod fejezni az idei Karácsony legnagyobb kihívását!

Szuper karácsonyi ajándék

Nemcsak borrajongóknak tudsz igazán nagy örömet okozni az izgalmas borcsomaggal, ami hasznos boros és konyhai kiegészítőket is tartalmaz!

Prémium borok

Az ajándékcsomagban két kiváló, több éve a pincében érő Cabernet Franc bort találsz egyenként becsomagolva.

csodálatos ajándékdoboz

A karácsonyfa alá egy kézzel készített szép faládát tudsz tenni, mely igazán méltó egy ilyen meghitt ünnepre, mint a Karácsony!

Kérdések

Nézd át, hogy pontosan mit is kapsz a karácsonyi ajándékcsomag megvásárlásával és a gyakran felmerülő kérdéseket!

 

Mennyibe kerül az ajándékcsomag házhozszállítása?

A csomagot ingyenesen házhoz küldjük Magyarország területén, így kényelmesen át tudod venni az ajándékot. Garantáltan meg fog érkezni az ajándék Karácsony előtt! A házhozszállítás költségét átvállaljuk, neked csak a neved,email címed, postai címed és a telefonszámod kell megadnod!


Nem fog eltörni a bor a szállítás során?

A csomagot gondosan becsomagoljuk és a partner futárszolgáltatónk különös figyelemmel fogja kísérni a csomagod egészen az ajtódig. Így garantáljuk, hogy nem fog megsérülni a bor! Amennyiben mégis eltörne az egyik bor, a csomagot visszahívjuk és azonnal küldünk egy másikat!


Hány napon belül érkezik meg a csomag?

A csomagod rendelés után azonnal elkészítjük és átadjuk a futárszolgálatnak. A karácsonyi forgalomnövekedés miatt 2-7 napon belüli kézbesítést vállalunk. 


Megérkezik az ajándékcsomag Karácsonyig?

Az ajándékcsomagot garantáltan kézhez fogod kapni Karácsony előtt a megadott címen!

El tudom küldeni a karácsonyi ajándékcsomagot annak, akit meg akarok ajándékozni?

Ha nincs rá módod, hogy személyesen találkozz Karácsony alkalmával egy barátoddal, rokonoddal, akkor is van mód az ajándék átadásának. Küld a csomagot egyenesen az ő címére és lepd meg igazán! Nem kell mást tenned, mint eltérő szállítási címet megadni és mi oda küldjük az ajándékcsomagot. Ez esetben elektronikus számlát állítunk ki a részedre és azt emailben küldjük!


Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A fizetési folyamat leggyorsabb és biztonságosabb módja az OTP Simple Pay felületen keresztül történő bankkártyás fizetés. Amennyiben nincs bankkártyád, a csomag házhozszállítása alkalmával 500 Ft-os díj ellenében utánvétesen is rendezheted a karácsonyi ajándékot.

Hogyan tudom megrendelni?

Az egész rendelés lezajlik egy-két perc alatt. Kattints a megrendelem gombra és átirányítunk a számlázási oldalra. Itt a szükséges adatokat kérjük, mint a számlázási nevet, címet, telefonszámot és email címet.

Pontosan mit tartalmaz az ajándékcsomag?

  • 1 x 0,75l – Vojtek Pincészet Cabernet Franc 2011 prémium villányi vörösbor díszpapírba csomagolva
  • 1 x 0,75l – Vojtek Pincészet Cabernet Franc 2016 prémium villányi vörösbor díszpapírba csomagolva
  • 1 x VacuVin Crystal borkiöntő
  • 1 x VacuVin Fekete boros vákumpumpa 2 db speciális dugóval
  • 1 x VacuVin Borosüvegre pattintható borhőmérő
  • 1 x natúr, kézzel készített faláda

Kellemes Ünnepeket és izgalmakkal teli ajándékozást kívánunk!

Vojtek Pincészet csapata