Boros ajándékcsomag & prémium kiegészítők

Már hosszasan gondolkozol, hogy mivel is lepd meg a karácsonyfa alatt párod vagy szüleid, netán a barátaid ajándékán töröd a fejed, de még nem jutottál dülőre? Több mindenre is gondoltál már, de nem tudod, hogy valóban van-e rá neki szüksége? Sőt még azt sem tudtad eldönteni, hogy élményt vagy tárgyat csomagolj be?

Erre a sok kérdésre most megtaláltad a választ. Tegyél idén Karácsonykor a fa alá egyszerre egy nagyszerű élményt, egy kis hozzá illő konyhai meglepetést és néhány profi boros kiegészítőt mindenezt egy csodálatos fadobozban!

Válaszd ezt az izgalmas és magas minőségű ajándékot most kifejezetten kedvező ajánlatunk keretében 39.990 Ft helyett csak 27.990 Ft –ért!

A boros ajándékcsomag nemcsak borrajongóknak tökéletes választás! Az ajándékcsomag nagyszerű meglepetést jelent szülőknek, barátoknak közös ajándékként, sőt párod is nagy örömét fogja lelni a csomagban!

Az ajándékcsomag két fantasztikus villányi Cabernet Franc évjáratos vörösbort tartalmaz, melyek egyesével be vannak prémium papírral csomagolva. Továbbá a borok mellett találsz még három nagyszerű ajándékot is. Egy izgalmas Crystal borkiöntőt, mely nemcsak nagyszerű konyhai kiegészítő, a borok karácsonyi asztalon való felszolgálását is magas színvonalra emeli. Az ajándékcsomag tartalma továbbá egy profi boros vákumpumpa, mellyel a felbontott bort napokig el tudod tárolni minőségromlás nélkül. Ehhez a fekete pumpához két speciális dugót is adunk, melyekkel mindkét ajándék bort is le tudjátok zárni. Továbbá egy nagyon hasznos ki eszközt találsz a karácsonyi boros ajándékcsomagban. Egy borosüvegre rápattintható különleges hőmérőt, mellyel a bor fogyasztásához javasolt hőmérsékletet tudod ellenőrizni.

Mindezt egy kézzel készített, teljesen natúr faládába csomagolva kapod kézhez. Az ajándékcsomag kibontása során többszörös izgalomban is részetek lehet, ugyanis nemcsak a faládát kell felnyitni, hanem a borokat is ki kell csomagolni.

Prémium boros kiegészítők

A „Boros ajándékcsomag prémium kiegészítőkkel” karácsonyi ajándékcsomag egy kézzel készített szép faládába van becsomagolva. A borok alatt hangulatos szalmát találtok, ami kiemeli a termékeket. A borok egyesével be vannak csomagolva strukturált, szép csomagolópapírba. A vákumpumpa, a hőmérő és a Crystal kiöntő pedig a két bor mellett található. A faládát egy védő kartondobozba csomagolva adjuk fel a címedre! A csomag házhozszállítási költségét mi álljuk.

Rendeld meg most a tökéletes karácsonyi ajándékcsomagot párodnak, szüleidnek vagy barátaidnak!

 

Nem tudod eldönteni, hogy vajon ez lesz-e a megfelelő ajándék?

Görgess tovább és ismerd meg jobban a prémium kiegészítős boros karácsonyi ajándékcsomag minden elemét!

Mire valók az ajándékcsomagban lévő kiegészítők?

Ajándék Borcsomag Fadobozban

„A karácsonyi ajándék kiválasztása minden évben nagy kihívással jár. Egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy örüljenek az ajándékunknak és annak igencsak legyen értelme is. Egy sokdik sál vagy kötött pullóver nem feltétlen ad akkora izgalmat, mint amit szeretnénk. Ezért is kezdünk el hosszasan gondolkozni valami különlegesen. 

Valami olyanban, ami izgalomba hozza a másikat. Ami emlékeket eredményez és azokat évek múlva is felidézzük a Szentestéken. Nos, ez az amit megtalálsz a boros ajándékcsomagban! Értéket, élményt és számtalan felidézett emléket a borok fogyasztása mellett! Legyen teljes a ti Karácsonyotok is!” 

Borokról általában

Az ajándékcsomagban található borok a villányi Vojtek Pincészet kimagasló minőségű termékei. A vörösborok kellemesen fogyaszthatók, hölgyek és urak is kedvelik. Alapvetően száraz borok, de mivel emellett izgalmasan gyümölcsösek a fogyasztásuk során nagyon lágy és barátságos ízek uralkodnak.

Cabernet Franc 2016

Áttetsző, sötét rubinszínű ital, majdnem fekete. Illatában áradó meleg fűszeresség lebeg, teli piros és fekete bogyós gyümölcsökkel. Szájban édes és bársonyos, ismétli a piros bogyósokat, de kiegészül fekete erdő tortát idéző ízekkel. Magas, melengető 14°-es alkoholtartalmát meggylikőrrel és édes fűszerekkel megpakolt teste és jól integrált, tartást adó, de nem tolakodó tanninja ellensúlyozza. Kicsit jobban behűtve csupa meggytől kirobbanó, frissítő, fiatalos borként hódít.

Karácsonyi menüajánlat: Jól kíséri a vadhúst, pörköltet, de fekete csokoládéhoz is nagyon jó lehet.

Prémium fadoboz

Az ajándékdobozba készített borok mind a villányi Vojtek Pincészet prémium tételei. Így lehetőségetek lesz akár már Karácsonykor is megkóstolni és megkeresni a Sommelier által felismert izgalmas jegyeket.

Tipp

Ha még nem találtad ki a karácsonyi menüt, van egy javaslatunk.Az egyik napra készíts el egy fogást az alábbi borokhoz és ezzel az összehangolt meglepetéssel még jobban le fogod nyűgözni a párod!

Borok ízvilága szakértői szemmel

Az ajándékcsomagban található mindkét borról egy WSET Borbecsüs Sommelier írt néhány sort, ami alapján el tudod képzelni, hogy milyen ízekre is számíthattok! A borok leírása után még egy ételajánlót is találtok!

Cabernet Franc 2011

Áttetsző rubinszín, gránátosodó széllel. Aromaképlete a palackos érleltség köré koncentrálódik: zeller, hús, pörkölt mogyoró, mellette a megfelelő piros bogyósok, elsősorban meggy dominál, és pirospaprika. Cédrus melengető illata is körüllengi. Szájban is megfelelően telt és élénk így nyolc év után. A pörkölt jegyek felerősödnek a lecsengésben, ásványos sósság is jelentkezik. A tannin szájban először markáns, azután átadja a helyet a többi zamatnak: cikóriakávé, csokoládé, szivardoboz. Karácsonyi menüajánlat: Kemencés csülökhöz, fokhagymás-aszalt szilvás pulykához, füstölt sonkához lesz a legjobb.

Ajándékozz egy komplex élménycsomagot szeretteidnek!

Rendeld meg most ezt komplex ajándékcsomagot és várd izgatottan a Karácsonyt! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű sikert fogsz elérni vele. Lépj a megrendelem fülre és átirányítunk a számlázási adatok oldalra, ahol villámgyorsan be is tudod fejezni az idei Karácsony legnagyobb kihívását!

Szuper karácsonyi ajándék

Nemcsak borrajongóknak tudsz igazán nagy örömet okozni az izgalmas borcsomaggal, ami hasznos boros és konyhai kiegészítőket is tartalmaz!

Prémium borok

Az ajándékcsomagban két kiváló, több éve a pincében érő Cabernet Franc bort találsz egyenként becsomagolva.

csodálatos ajándékdoboz

A karácsonyfa alá egy kézzel készített szép faládát tudsz tenni, mely igazán méltó egy ilyen meghitt ünnepre, mint a Karácsony!

Kérdések

Nézd át, hogy pontosan mit is kapsz a karácsonyi ajándékcsomag megvásárlásával és a gyakran felmerülő kérdéseket!

 

Kellemes Ünnepeket és izgalmakkal teli ajándékozást kívánunk!

Vojtek Pincészet csapata

Belépés előtt kérlek
igazold a korod!

ELMÚLTAM 18 ÉVES