Lepd meg szeretteid, barátaid egy különleges ajándékcsomaggal!

Tanácstalan vagy, hogy milyen ajándékot vásárolj párodnak, szüleidnek vagy barátaidnak? Netán arra a kérdésre keresed a választ, hogy milyen bort szolgálj fel Karácsonykor? Ha ehhez hasonló kérdések merültek fel benned a napokban, és a választ keresed, akkor épp a legjobb helyen jársz!

Nézd meg a boros ajándékcsomagokat és minden bizonyára fogsz megfelelőt találni szeretteidnek! Ha élményt szeretnél válaszd a villányi hétvége ajándékutalványok egyikét, ha a különlegességet pártolod, akkor válaszd a fadobozos ajándékot prémium boros kiegészítőkkel két kiváló borral!

Rengeteg különféle boros ajándékcsomagot, bor ajándékutalványt állítottunk össze, így csak ki kell választanod, hogy kihez melyik illik a legjobban. Pár perc alatt össze is tudod válogatni a különböző ajándékokat és ha nincs rá mód, hogy találkozz szeretteiddel, mi kiküldjük a részükre!

Vojtek Csaba

Borász, Vojtek Pincészet

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed kedvező áron? Idén először a Black Friday keretében tudod megvásárolni a különleges boros ajándékcsomagokat a legkedvezőbb áron! A Black Friday kedvezmények csak novemberben érhetők el! Ne habozz megnézni az idei év egyik legizgalmasabb kínálatát!

Kedves Látogató!

Köszöntöm a borászatunk weboldalán, Vojtek Csaba vagyok, a villányi Vojtek Pincészet vezetője és főborásza.

A borászat több mint 30 éve része a családunk mindennapjainak. Pincészetünk Villány egyik leghíresebb dűlőjénél, a Jammertal lábánál fekszik, ahol az év mindennapján azért dolgozunk, hogy a legfinomabb borok kerülhessenek vendégeink asztalára.

Remélem, hamarosan Ön is megismerkedik a Vojtek Pincészet nagyszerű boraival és át fogja élni milyen az amikor nemzedékek munkájának gyümölcs érik be.

Vojtek Csaba

Borász, Vojtek Pincészet

Boraink készítése a világhírű villányi borvidék dűlőin kezdődik. Nálunk mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő “Palackba zárt élményt”, legyen az rosé, fehér- vagy vörösbor. 

red-wine-1433498_1920
red-wine-2443699_1920
girl-1064664_1920
red-wine-1433498_1920
red-wine-2443699_1920
girl-1064664_1920

BOROK

Családunk számára a hagyományok és a korszerű borászat kéz a kézben jár, ezért a két eljárást együtt alkalmazva érjük el boraink kiemelkedő minőségét. Illatos fehérborunk a Tramini, további fehérboraink a Chardonnay és az Olaszrizling. Rosé Cuvée borunk Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Portugieser, és Pinot Noir szőlőből készül. Vörös boraink a híres villányi Portugieser, a Kékfrankos, Cabernet Franc fajtákból készülnek és az Apáinkra névre hallgató borunk pedig egy bordeaux-i cuvée.

karácsonyi ajándékcsomagok

Van néhány szuper tippünk karácsonyra, amivel garantáltan sikered lesz! Nézd meg a boros ajándékcsomagokat és böngéssz az ajándékutalványok között, melyek egy egész hétvégéről szólnak Villányban a borászatunk emeletén kialakított elbűvölő panorámájú vendégházban! Az igazi borkedvelőknek a Bortrezoros ajándékutalványokat ajánljuk, mely egy igen egyedi és rengeteg élménnyel egybekötött ajándékcsomag.

Figyelem, nem csak vérbeli borrajongóknak!

borkóstoló

Ismerje meg borászatunk bor kuriózumait egy családias hangulatú, autentikus borkóstoló séta keretében, a Vojtek család 200 éves kóstoló pincéjében!

vendégház

A pincészetünk a híres Jammertal dűlő lábánál fekszik, épp ezért ablakaiból csodálatos kilátás nyílik a szőlőhegyre és a Szársomlyóra. A pihenni vágyókat 4 db 2+2 fős, fürdőszobás szoba várja és tágas közösségi tér a meghitt pillanatokért.