Lepd meg szeretteid, barátaid egy különleges ajándékcsomaggal!

Tanácstalan vagy, hogy milyen ajándékot vásárolj párodnak, szüleidnek vagy barátaidnak? Netán arra a kérdésre keresed a választ, hogy milyen bort szolgálj fel Karácsonykor? Ha ehhez hasonló kérdések merültek fel benned a napokban, és a választ keresed, akkor épp a legjobb helyen jársz!

Nézd meg a boros ajándékcsomagokat és minden bizonyára fogsz megfelelőt találni szeretteidnek! Ha élményt szeretnél válaszd a villányi hétvége ajándékutalványok egyikét, ha a különlegességet pártolod, akkor válaszd a fadobozos ajándékot prémium boros kiegészítőkkel két kiváló borral!

Rengeteg különféle boros ajándékcsomagot, bor ajándékutalványt állítottunk össze, így csak ki kell választanod, hogy kihez melyik illik a legjobban. Pár perc alatt össze is tudod válogatni a különböző ajándékokat és ha nincs rá mód, hogy találkozz szeretteiddel, mi kiküldjük a részükre!

Vojtek Csaba

Borász, Vojtek Pincészet

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed kedvező áron? Idén először a Black Friday keretében tudod megvásárolni a különleges boros ajándékcsomagokat a legkedvezőbb áron! A Black Friday kedvezmények csak novemberben érhetők el! Ne habozz megnézni az idei év egyik legizgalmasabb kínálatát!

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket a rendszeres vásárlásával! Szívügyünknek tekintjük a több generációs családi hagyományunkat, a borászatunk fenntartását és a borkészítést, így a megszokott borainkat a továbbiakban is lesz lehetősége élvezni Önnek és a családjának is. A borboltok bezárásától függetlenül borászatunk továbbra is hasonlóan magas minőségben készíti a borokat, melyek a jelenleginél KEDVEZŐBB áron lesznek 2022.07.01-től megvásárolhatók, házhoz rendelhetők

 A jelentősen kedvezőbb házhozszállításos árainkról az elérhetőségeinken tájékoztatjuk Július 1-től. Rendelést felveszünk emailben az info@vojtekpince.hu címen, telefonon a 06 20 464 9039 számon, ahol SMS-ben és Viberen is írhatnak. 

Bízunk benne, hogy továbbra is velünk tartanak és rendelnek borainkból!

Kedves Látogató!

Köszöntöm a borászatunk weboldalán, Vojtek Csaba vagyok, a villányi Vojtek Pincészet vezetője és főborásza.

A borászat több mint 30 éve része a családunk mindennapjainak. Pincészetünk Villány egyik leghíresebb dűlőjénél, a Jammertal lábánál fekszik, ahol az év mindennapján azért dolgozunk, hogy a legfinomabb borok kerülhessenek vendégeink asztalára.

Remélem, hamarosan Ön is megismerkedik a Vojtek Pincészet nagyszerű boraival és át fogja élni milyen az amikor nemzedékek munkájának gyümölcs érik be.

Vojtek Csaba

Borász, Vojtek Pincészet

Érdekes eseményeinket, gondolatainkat, boros összefoglalóinkat rendszeresen megosztjuk az újonnan nyílt blogunkon. Kövesse pincészetünk életét és ossza meg barátaival az értékesnek vélt cikkeinket.

Boraink készítése a világhírű villányi borvidék dűlőin kezdődik. Nálunk mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő “Palackba zárt élményt”, legyen az rosé, fehér- vagy vörösbor. 

BOROK

Családunk számára a hagyományok és a korszerű borászat kéz a kézben jár, ezért a két eljárást együtt alkalmazva érjük el boraink kiemelkedő minőségét. Illatos fehérborunk a Tramini, további fehérboraink a Chardonnay és az Olaszrizling. Rosé Cuvée borunk Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Portugieser, és Pinot Noir szőlőből készül. Vörös boraink a híres villányi Portugieser, a Kékfrankos, Cabernet Franc fajtákból készülnek és az Apáinkra névre hallgató borunk pedig egy bordeaux-i cuvée.

karácsonyi ajándékcsomagok

Van néhány szuper tippünk karácsonyra, amivel garantáltan sikered lesz! Nézd meg a boros ajándékcsomagokat és böngéssz az ajándékutalványok között, melyek egy egész hétvégéről szólnak Villányban a borászatunk emeletén kialakított elbűvölő panorámájú vendégházban! Az igazi borkedvelőknek a Bortrezoros ajándékutalványokat ajánljuk, mely egy igen egyedi és rengeteg élménnyel egybekötött ajándékcsomag.

Figyelem, nem csak vérbeli borrajongóknak!

borkóstoló

Ismerje meg borászatunk bor kuriózumait egy családias hangulatú, autentikus borkóstoló séta keretében, a Vojtek család 200 éves kóstoló pincéjében!

vendégház

A pincészetünk a híres Jammertal dűlő lábánál fekszik, épp ezért ablakaiból csodálatos kilátás nyílik a szőlőhegyre és a Szársomlyóra. A pihenni vágyókat 4 db 2+2 fős, fürdőszobás szoba várja és tágas közösségi tér a meghitt pillanatokért.