Karácsonyi kiscsaládos
Vendégváró borcsomag

Nem tudod, hogy mi legyen a karácsonyi vacsora? Netán az okoz fejfájást, hogy kiválaszd a megfelelő italokat? A megfelelő borok kiválasztása a karácsonyi menühöz nagy kihívással jár a szupermarketek óriási kínálatában. Ott állsz Karácsony előtt az egyik hipermarket boros részlegén és nem tudod eldönteni az 1000 féle bor közül melyik lesz az amelyik leginkább illene a karácsonyi asztalodra?

Gondolj bele, milyen jó lenne egy olyan csomag, ami kifejezetten a magyar karácsonyi fogások mellé lett összeállítva és már csak ki kell tenni a borokat az asztalra. A felszabadult időt pedig óriási mennyiségű képviselőfánk és beigli gyártásra tudod szánni!

Válaszd a kiscsaládos karácsonyi vendégváró borcsomagot és térj át a fontosabb dolgok előkészítésére! Rendeld meg most 8.990 Ft helyett csak 6.990 Ft-ért!

„A karácsonyi menü elkészítésére és gondos összeállítására minden család nagy hangsúlyt fektet. Nem vagy ezzel te sem másképp. Egyszerűen azt szeretnéd, hogy a karácsonyi vacsora tökéletes legyen. Mindennel elkészüljetek, legyen sok finom étel, rengeteg sütemény és finom italok. A házigazdáknak természetesen rengeteg idejüket veszi el a szerteágazó figyelmet igénylő ünnepre való készülődés. Azért hoztuk létre neked a Karácsonyi vendégváró csomagot, hogy könnyítsünk a rád nehezedő terhen és gondtalanul elintézd néhány perc alatt a karácsinyi menühöz illő borok kiválasztását, melyek az ajtódba fognak érkezni és a sok teendő közt csak le kell hajolni a lerakott borcsomagért! Bízunk benne, hogy nagy segítségedre lesz a vendégváró csomag és így még ínycsiklandóbbak lesznek a karácsonyi finomságaid!” – Vojtek Balázs

Izgalmas borok a ti karácsonyi asztalotokra

A „Karácsonyi kiscsaládos vendégváró” csomag megfelelően
összeválogatott borokból áll. Három különböző borból egy-egy darab található a
csomagban, így nem kell attól tartani, hogy nem jut mindenkinek az asztalnál! A
továbbiakban pedig ajánlunk néhány ételt is a borok mellé, melyek mellett
mutatják a legfinomabb illatokat, ízeket!

Rendeld meg még most a karácsonyi asztalra szánt borokat kifejezetten kedvező áron és ráadásul ingyen házhoz is szállítjuk4

Tipp: Ha van borrajongó a családban, akkor a lenti borleírásokból néhány szót megjegyezve a vacsora tálalása és a borok kitöltése során el tudod kápráztatni!

A csomag az alábbi kényelmi kiegészítőkkel bír, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni karácsonyi borválasztás során!

Borkészlet a karácsonyi asztalra

     A vendégváró borcsomagban három különböző fajta borból egy-egy palackot találsz, melyek elegendőek lesznek, hogy mindenkinek a poharába jusson!

Tipp : Ha változtatnál a megszokott karácsonyi ételeiden, akkor próbálj ki egy a borok mellé ajánlott fogást és tedd még átgondoltabbá a karácsonyi vacsorát. 

Borokról általában

Az ajándékcsomagban található borok a villányi Vojtek Pincészet kimagasló minőségű termékei. A borok kellemesen fogyaszthatók, hölgyek és urak is kedvelik. Alapvetően száraz borok, de mivel emellett izgalmasan gyümölcsösek, a fogyasztásuk során nagyon lágy és barátságos ízek uralkodnak.

Borok ízvilága szakértői szemmel

A vendégváró borcsomagban található mindhárom borról egy WSET Borbecsüs Sommelier írt néhány sort, ami alapján el tudod képzelni, hogy milyen ízekre is számíthattok! A borok leírása után még egy ételajánlót is találtok!

#Flancos Rosé Cuvée

Mesés szamócalé színű bor, lilás reflexekkel. Illata édeskés, szamócás, málnás, gumicukros. Könnyed és divatos, de van benne visszafogottság is. Akár a címkén lévő hölgy: kicsit titokzatos aura veszi körül, hamisítatlan Villányi karaktere miatt. E kékfrankosra épülő házasításba a zweigelt lágysága, a pinot noir és a cabernet sauvignon fűszeressége tölt izgalmat. Csodás üdesége és szép egyensúlya szájban is az eper-málna tengelyt hozza előtérbe, egy kevés jóleső szénsavval, egy cseppnyi egyediséggel. Utóízben kevéske piros egres is megjelenik, és édességével szépen kerekíti a teljes képletet.

Karácsonyi menüajánlat: Füstölt sonka, vagy könnyű ételek mellé.

Portugieser Selection

Portugieser a javából! Sötét rubinszín, feketés maggal. Karakteres fajtajellege magával ragad, könnyed és sziporkázóan fűszeres. Illatában fekete ribiszke, szájban szilva és kosárnyi, édes fekete cseresznye, vibráló fűszerességgel kísérve. Cseppnyi fanyarság teszi élénkké. Lecsengésében zöld paprika, bors és szerecsendió fedezhető fel. 15°C-on fogyasszuk, ekkor kerül tökéletes egyensúlyba a gyümölcsösség és az érlelés zamatanyaga.

Karácsonyi menüajánlat: Véres hurkához, belsőségekhez, fekete csokoládé mellé.

Kékfrankos

Lilába hajló áttetsző rubinszín. Mesterien középúton eltalált bor a frissesség, a tartalom, a komplexitás és a könnyedség között. Könnyű ivású, édes és gyümölcsös, fiatalos, mégis derűsen komoly. Illata és íze egyaránt kékáfonya és málna. Tisztasága és természetessége kiemelkedő. Emellett egy picit újbor-jelleget is őriz, felmutat egy beaujolais-szerű intenzív és mély "tintakék", hűvös, cseppnyit csípős gyümölcsösséget. Néhány év érlelés még belefér az életútjába, mialatt várhatóan előtérbe kerül a terroir-jelleg és tovább gazdagodik majd a másodlagos érlelés jegyeivel. (Ha nem fogy el hamarabb!)

Karácsonyi menüajánlat: A ponty zsíros húsa talán meglepő módon, de nagyon jól kíséri az üde kékfrankost.

Válaszd a kiscsaládos karácsonyi vendégváró borcsomagot és térj át a fontosabb dolgok előkészítésére!

Rendeld meg most ezt komplett borválogatást és várd izgatottan a Karácsonyt! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű sikert fogsz elérni vele. Lépj a megrendelem fülre és átirányítunk a számlázási adatok oldalra, ahol villámgyorsan be is tudod fejezni az idei Karácsony legnagyobb kihívását! 

Nagyszerű karácsonyi teríték

A karácsonyi asztalon olyan borokat szolgálhatsz fel, melyekben biztos lehetsz, hogy mindenkinek ízleni fognak!

Prémium borok

Szerezz be prémium borokat a karácsonyi vacsora mellé gyorsan, biztonságban és tökéletes mennyiségben!

Spórolj időt biztonságban

Rendeld házhoz INGYEN a borcsomagot, így több időd marad felkészülni a nagy vendégfogadásra ahelyett, hogy borboltokban állnál sorban.

Kérdések

Nézd át, hogy pontosan mit is kapsz a karácsonyi vendégváró borcsomag megvásárlásával és a gyakran felmerülő kérdéseket!

 

Kellemes Ünnepeket és izgalmakkal teli ajándékozást kívánunk!

Vojtek Pincészet csapata

Belépés előtt kérlek
igazold a korod!

ELMÚLTAM 18 ÉVES