N°1 Borcsomag
Nagykarácsony

Már hosszasan gondolkozol, hogy mivel is lepd meg a karácsonyfa alatt párod vagy szüleid, netán a barátaid ajándékán töröd a fejed, de még nem jutottál dülőre? Több mindenre is gondoltál már, de nem tudod, hogy valóban van-e rá neki szüksége? Sőt még azt sem tudtad eldönteni, hogy élményt vagy tárgyat csomagolj be?

Erre a sok kérdésre most megtaláltad a választ. Tegyél idén Karácsonykor a fa alá egy nagyszerű ajándékcsomagat izgalmas borokkal, ráadásul egy csodálatos fadobozban!

Válaszd ezt az izgalmas borcsomagot ajándéknak, most kifejezetten kedvező ajánlatunk keretében 26.990 Ft helyett csak 18.990 Ft –ért!

„A karácsonyi ajándék kiválasztása minden évben nagy kihívással jár. Egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy örüljenek az ajándékunknak és annak igencsak legyen értelme is. Egy sokdik sál vagy kötött pullóver nem feltétlen ad akkora izgalmat, mint amit szeretnénk. Ezért is kezdünk el hosszasan gondolkozni valami különlegesen. Valami olyanban, ami izgalomba hozza a másikat. Ami emlékeket eredményez és azokat évek múlva is felidézzük a Szentestéken

Nos, ez az amit megtalálsz a “N°1 Borcsomag – Nagykarácsony” boros ajándékcsomagban! Értéket, élményt és számtalan emléket! Legyen teljes a a te Karácsonyod is!”

Ajándékozás után koccintsatok a finom borokkal és sztorizzatok éjszakába nyúlóan!

Izgalmas borok a karácsonyfa alatt!

Lepd meg szeretteid, barátaid egy különleges ajándékcsomaggal idén Karácsony alkalmával. Válaszd a „N°1 Borcsomag – Nagykarácsony” ajándékcsomagot és tegyél a karácsonyfa alá egy izgalmakkal töltött borcsomagot egy gyönyörű kézzel készített faládában. Ne feledd, a gondosan összeválogatott borokkal le fogod nyűgözni az ajándékozottad! A borcsomag tartalma tökéletesen illik egymáshoz mind stílusban, mind ízvilágban, így nem tudsz hibát véteni!

Nem tudod eldönteni, hogy vajon ez lesz-e a megfelelő ajándék?

Görgess tovább és ismerd meg jobban, hogy mit tartalmaz a boros karácsonyi ajándékcsomag.

A csomag számos kényelmi kiegészítővel bír, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni karácsonyi ajándékválasztás során!

Prémium borcsomag a karácsonyfa alá

Rendeld meg most ezt az izgalmas ajándékcsomagot és várd izgatottan a Karácsonyt! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű sikert fogsz elérni vele. Lépj a megrendelem fülre és átirányítunk a számlázási adatok oldalra, ahol villámgyorsan be is tudod fejezni az idei Karácsony legnagyobb kihívását!

Borokról általában

Az ajándékcsomagban található borok a villányi Vojtek Pincészet kimagasló minőségű termékei. A borok kellemesen fogyaszthatók, hölgyek és urak is kedvelik. Alapvetően száraz borok, de mivel emellett izgalmasan gyümölcsösek, a fogyasztásuk során nagyon lágy és barátságos ízek uralkodnak.

Borok ízvilága szakértői szemmel

A boros ajándékcsomagban található borokról egy WSET Borbecsüs Sommelier írt néhány sort, ami alapján el tudod képzelni, hogy milyen ízekre is számíthattok! A borok leírása után még egy ételajánlót is találtok!

Portugieser Selection

Portugieser a javából! Sötét rubinszín, feketés maggal. Karakteres fajtajellege magával ragad, könnyed és sziporkázóan fűszeres. Illatában fekete ribiszke, szájban szilva és kosárnyi, édes fekete cseresznye, vibráló fűszerességgel kísérve. Cseppnyi fanyarság teszi élénkké. Lecsengésében zöld paprika, bors és szerecsendió fedezhető fel. 15°C-on fogyasszuk, ekkor kerül tökéletes egyensúlyba a gyümölcsösség és az érlelés zamatanyaga.

Karácsonyi menüajánlat: Véres hurkához, belsőségekhez, fekete csokoládé mellé.

Apáinkra

Klasszikus villányi bor, klasszikus ízekkel, nevének megfelelően. Sötét rubinszín, feketés maggal. Illatában erdei gyümölcsök, legfőképpen lédús szeder, s a bogyósok mellett édes fűszeresség és melengető vanília jellemzi. Érett tannin támasztja meg az arányos testet. Megérdemel egy valódi bordói poharat, hogy fűszeressége kiteljesedhessen. Érett szilvás jegyek jelennek meg, ahogy egyre jobban kinyílik. Apáink, de akár nagyapáink emlékére, tiszteletére vagy egészségére.

Karácsonyi menüajánlat: Kemencés csülökhöz, fokhagymás-aszalt szilvás pulykához, füstölt sonkához lesz a legjobb.

Ajándékozz egy izgalmas borcsomagot szeretteidnek!

Rendeld meg most ezt a nagyszerű ajándékcsomagot és várd izgatottan a Karácsonyt! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű sikert fogsz elérni vele. Lépj a megrendelem fülre és átirányítunk a számlázási adatok oldalra, ahol villámgyorsan be is tudod fejezni az idei Karácsony legnagyobb kihívását!

Szuper karácsonyi ajándék

Nemcsak borrajongóknak tudsz igazán nagy örömet okozni az izgalmas borcsomaggal!

Prémium borok

Az ajándékcsomagban hat kiváló bort találsz egyenként díszpapírba csomagolva.

csodálatos ajándékdoboz

A karácsonyfa alá egy kézzel készített szép faládát tudsz tenni, mely igazán méltó egy ilyen meghitt ünnepre, mint a Karácsony!

Kérdések

Nézd át, hogy pontosan mit is kapsz a boros ajándékcsomag megvásárlásával és a gyakran felmerülő kérdéseket!

 

Kellemes Ünnepeket és izgalmakkal teli ajándékozást kívánunk!

Vojtek Pincészet csapata

Belépés előtt kérlek
igazold a korod!

ELMÚLTAM 18 ÉVES