N°1
Dupla Boros
Ajándékcsomag

Már hosszasan gondolkozol, hogy mivel is lepd meg a karácsonyfa alatt párod vagy szüleid, netán a barátaid ajándékán töröd a fejed, de még nem jutottál dülőre? Több mindenre is gondoltál már, de nem tudod, hogy valóban van-e rá neki szüksége? Sőt még azt sem tudtad eldönteni, hogy élményt vagy tárgyat csomagolj be?

Erre a sok kérdésre most megtaláltad a választ. Tegyél idén Karácsonykor a fa alá egy nagyszerű ajándékcsomagat izgalmas borokkal, ráadásul egy csodálatos fadobozban!

Válaszd ezt az izgalmas borcsomagot ajándéknak, most kifejezetten kedvező ajánlatunk keretében 11.990 Ft helyett csak 7.490 Ft –ért!

„A karácsonyi ajándék kiválasztása minden évben nagy kihívással jár. Egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy örüljenek az ajándékunknak és annak igencsak legyen értelme is. Egy sokdik sál vagy kötött pullóver nem feltétlen ad akkora izgalmat, mint amit szeretnénk. Ezért is kezdünk el hosszasan gondolkozni valami különlegesen. Valami olyanban, ami izgalomba hozza a másikat. Ami emlékeket eredményez és azokat évek múlva is felidézzük a Szentestéken

Nos, ez az amit megtalálsz a N°1 dupla boros ajándékcsomagban! Értéket, élményt és számtalan emléket! Legyen teljes a a te Karácsonyod is!”

Ajándékozás után koccintsatok a finom borokkal és sztorizzatok éjszakába nyúlóan!

Izgalmas borok a karácsonyfa alatt!

 

Lepd meg szeretteid, barátaid egy különleges ajándékcsomaggal idén Karácsony alkalmával. Válaszd a „N°1 dupla boros ajándékcsomag”-ot és tegyél a karácsonyfa alá egy izgalmakkal töltött borcsomagot egy gyönyörű kézzel készített faládában. Ne feledd, a gondosan összeválogatott borokkal le fogod nyűgözni az ajándékozottad! A borcsomag tartalma tökéletesen illik egymáshoz mind stílusban, mind ízvilágban, így nem tudsz hibát véteni!

Nem tudod eldönteni, hogy vajon ez lesz-e a megfelelő ajándék?

Görgess tovább és ismerd meg jobban, hogy mit tartalmaz a boros karácsonyi ajándékcsomag.

A csomag számos kényelmi kiegészítővel bír, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni karácsonyi ajándékválasztás során!

Prémium borcsomag a karácsonyfa alá

Rendeld meg most ezt az izgalmas ajándékcsomagot és várd izgatottan a Karácsonyt! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű sikert fogsz elérni vele. Lépj a megrendelem fülre és átirányítunk a számlázási adatok oldalra, ahol villámgyorsan be is tudod fejezni az idei Karácsony legnagyobb kihívását!

Borokról általában

Az ajándékcsomagban található borok a villányi Vojtek Pincészet kimagasló minőségű termékei. A borok kellemesen fogyaszthatók, hölgyek és urak is kedvelik. Alapvetően száraz borok, de mivel emellett izgalmasan gyümölcsösek, a fogyasztásuk során nagyon lágy és barátságos ízek uralkodnak.

Borok ízvilága szakértői szemmel

A boros ajándékcsomagban található borokról egy WSET Borbecsüs Sommelier írt néhány sort, ami alapján el tudod képzelni, hogy milyen ízekre is számíthattok! A borok leírása után még egy ételajánlót is találtok!

#Huncut Chardonnay

Világos szalmasárga szín, parányi, huncut rózsaszínes felvillanással. Illat és íz tökéletesen párhuzamosak. Szikárabb textúráját jól oldja érett, de lendületes körtés, zöld almás kereksége. Egyenszilárdságú, tömbös zamatszerkezetét emelkedettebb, de kerek savak tolják előtérbe. A fajtára jellemző krémesség is felvillan a háttérben. Lecsengésében virágos jegyek, érintésnyi mézesség és édes sárgadinnyés ízérzet is megjelenik.

Karácsonyi menüajánlat: Csirkeételekhez, fehér húsú halak mellé.

#Flancos Rosé Cuvée

Mesés szamócalé színű bor, lilás reflexekkel. Illata édeskés, szamócás, málnás, gumicukros. Könnyed és divatos, de van benne visszafogottság is. Akár a címkén lévő hölgy: kicsit titokzatos aura veszi körül, hamisítatlan Villányi karaktere miatt. E kékfrankosra épülő házasításba a zweigelt lágysága, a pinot noir és a cabernet sauvignon fűszeressége tölt izgalmat. Csodás üdesége és szép egyensúlya szájban is az eper-málna tengelyt hozza előtérbe, egy kevés jóleső szénsavval, egy cseppnyi egyediséggel. Utóízben kevéske piros egres is megjelenik, és édességével szépen kerekíti a teljes képletet.

Karácsonyi menüajánlat: Füstölt sonka, vagy könnyű ételek mellé.

Ajándékozz egy izgalmas borcsomagot szeretteidnek!

Rendeld meg most ezt a nagyszerű ajándékcsomagot és várd izgatottan a Karácsonyt! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű sikert fogsz elérni vele. Lépj a megrendelem fülre és átirányítunk a számlázási adatok oldalra, ahol villámgyorsan be is tudod fejezni az idei Karácsony legnagyobb kihívását!

Szuper karácsonyi ajándék

Nemcsak borrajongóknak tudsz igazán nagy örömet okozni az izgalmas borcsomaggal!

Prémium borok

Az ajándékcsomagban két kiváló bort találsz egyenként díszpapírba csomagolva.

csodálatos ajándékdoboz

A karácsonyfa alá egy kézzel készített szép faládát tudsz tenni, mely igazán méltó egy ilyen meghitt ünnepre, mint a Karácsony!

Kérdések

Nézd át, hogy pontosan mit is kapsz a boros ajándékcsomag megvásárlásával és a gyakran felmerülő kérdéseket!

 

Kellemes Ünnepeket és izgalmakkal teli ajándékozást kívánunk!

Vojtek Pincészet csapata

Belépés előtt kérlek
igazold a korod!

ELMÚLTAM 18 ÉVES