N°2
Karácsonyi Boros
Ajándékcsomag

Már hosszasan gondolkozol, hogy mivel is lepd meg a karácsonyfa alatt párod vagy szüleid, netán a barátaid ajándékán töröd a fejed, de még nem jutottál dülőre? Több mindenre is gondoltál már, de nem tudod, hogy valóban van-e rá neki szüksége? Sőt még azt sem tudtad eldönteni, hogy élményt vagy tárgyat csomagolj be?

Erre a sok kérdésre most megtaláltad a választ. Tegyél idén Karácsonykor a fa alá egy nagyszerű ajándékcsomagat izgalmas borokkal, ráadásul egy csodálatos fadobozban!

Válaszd ezt az izgalmas borcsomagot ajándéknak, most kifejezetten kedvező ajánlatunk keretében 24.990 Ft helyett csak 18.990 Ft –ért!

„A karácsonyi ajándék kiválasztása minden évben nagy kihívással jár. Egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy örüljenek az ajándékunknak és annak igencsak legyen értelme is. Egy sokdik sál vagy kötött pullóver nem feltétlen ad akkora izgalmat, mint amit szeretnénk. Ezért is kezdünk el hosszasan gondolkozni valami különlegesen. Valami olyanban, ami izgalomba hozza a másikat. Ami emlékeket eredményez és azokat évek múlva is felidézzük a Szentestéken

Nos, ez az amit megtalálsz a N°2 Karácsonyi boros ajándékcsomagban! Értéket, élményt és számtalan emléket! Legyen teljes a a te Karácsonyod is!”

Ajándékozás után koccintsatok a finom borokkal és sztorizzatok éjszakába nyúlóan!

Izgalmas borok a karácsonyfa alatt!

 

Lepd meg szeretteid, barátaid egy különleges ajándékcsomaggal idén Karácsony alkalmával. Válaszd a „N°2 Karácsonyi boros ajándékcsomag”-ot és tegyél a karácsonyfa alá egy izgalmakkal töltött borcsomagot egy gyönyörű kézzel készített faládában. Ne feledd, a vörösborokkal le fogod nyűgözni az ajándékozottad! A borcsomag tartalma három palack tradicionális, válogatott szőlőből különös figyelemmel és szelektálással készített Cabernet Franc vörösbor a 2011-es évből.

Nem tudod eldönteni, hogy vajon ez lesz-e a megfelelő ajándék?

Görgess tovább és ismerd meg jobban, hogy mit tartalmaz a boros karácsonyi ajándékcsomag.

A csomag számos kényelmi kiegészítővel bír, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni karácsonyi ajándékválasztás során!

Prémium borcsomag a karácsonyfa alá

Rendeld meg most ezt az izgalmas ajándékcsomagot és várd izgatottan a Karácsonyt! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű sikert fogsz elérni vele. 

Lépj a megrendelem fülre és átirányítunk a számlázási adatok oldalra, ahol villámgyorsan be is tudod fejezni az idei Karácsony legnagyobb kihívását!

borról általában

Az ajándékcsomagban található bor a villányi Vojtek Pincészet kimagasló minőségű terméke. A Cabernet Franc kellemesen fogyasztható, hölgyek és urak is kedvelik. Alapvetően száraz bor, de mivel emellett izgalmasan gyümölcsös, a fogyasztása során nagyon lágy és barátságos ízek uralkodnak.

Bor ízvilága szakértői szemmel

A boros ajándékcsomagban található borról egy WSET Borbecsüs Sommelier írt néhány sort, ami alapján el tudod képzelni, hogy milyen ízekre is számíthattok! A bor leírása után még egy ételajánlót is találtok!

Cabernet Franc

Áttetsző rubinszín, gránátosodó széllel. Aromaképlete a palackos érleltség köré koncentrálódik: zeller, hús, pörkölt mogyoró, mellette a megfelelő piros bogyósok, elsősorban meggy dominál, és pirospaprika. Cédrus melengető illata is körüllengi. Szájban is megfelelően telt és élénk így nyolc év után. A pörkölt jegyek felerősödnek a lecsengésben, ásványos sósság is jelentkezik. A tannin szájban először markáns, azután átadja a helyet a többi zamatnak: cikóriakávé, csokoládé, szivardoboz.

Karácsonyi menüajánlat: Jól kíséri a vadhúst, pörköltet, de fekete csokoládéhoz is nagyon jó lehet.

Ajándékozz egy izgalmas borcsomagot szeretteidnek!

Rendeld meg most ezt a nagyszerű ajándékcsomagot és várd izgatottan a Karácsonyt! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű sikert fogsz elérni vele. Lépj a megrendelem fülre és átirányítunk a számlázási adatok oldalra, ahol villámgyorsan be is tudod fejezni az idei Karácsony legnagyobb kihívását!

Szuper karácsonyi ajándék

Nemcsak borrajongóknak tudsz igazán nagy örömet okozni az izgalmas borcsomaggal!

Prémium bor

Az ajándékcsomagban három palack kiváló bort találsz egyenként díszpapírba csomagolva.

csodálatos ajándékdoboz

A karácsonyfa alá egy kézzel készített szép faládát tudsz tenni, mely igazán méltó egy ilyen meghitt ünnepre, mint a Karácsony!

Kérdések

Nézd át, hogy pontosan mit is kapsz a boros ajándékcsomag megvásárlásával és a gyakran felmerülő kérdéseket!

 

Kellemes Ünnepeket és izgalmakkal teli ajándékozást kívánunk!

Vojtek Pincészet csapata

Belépés előtt kérlek
igazold a korod!

ELMÚLTAM 18 ÉVES