Boros ajándékcsomag Crystal kiöntővel és prémium csokival

Akció!

22 490 Ft 17 490 Ft

Boros ajándékcsomag kristály kiöntővel és prémium csokival 

A boros ajándékcsomag nemcsak borrajongóknak tökéletes választás! Az ajándékcsomag nagyszerű meglepetést jelent szülőknekbarátoknak közös ajándékként, sőt párod is nagy örömét fogja lelni a csomagban!

Az ajándékcsomag két fantasztikus villányi vörösbort tartalmaz, melyek egyesével be vannak prémium papírral csomagolva. Továbbá a borok mellett találsz még két nagyszerű ajándékot is. Egy izgalmas kristály borkiöntőt, mely nemcsak nagyszerű konyhai kiegészítő, a borok karácsonyi asztalon való felszolgálását is magas színvonalra emeli. Az ajándékcsomag egy izgalmas eleme még a magyar készítésű elképesztően látványos és ízletes chocoMe csokoládé.

Mindezt egy kézzel készített, teljesen natúr faládába csomagolva kapod kézhez. Az ajándékcsomag kibontása során többszörös izgalomban is részetek lehet, ugyanis nemcsak a faládát kell felnyitni, hanem a borokat is ki kell csomagolni.

Összeállítottunk egy tökéletes karácsonyi ajándékcsomagot, melyben 2  különleges bor található a villányi borászatunkból, illetve egy izgalmas boros kiegészítő a Vacu Vin-től és egy prémium csokoládé a chocoMe-től.

Részletes leírás és képek

1 x 0,75l Apáinkra 2017

1 x 0,75l Cabernet Franc 2016

1 x VacuVin Crystal borkiöntő

1 x chocoMe csokoládé

A borokat egy natúr, fadobozba tesszük, miután külön-külön becsomagoltuk egy szép, ajándékpapírba!

Ingyenes házhozszállítás!

Garantáltan megérkezik az ajándékcsomag Karácsony előtt!

Az ajándékcsomag maga egy kész, tökéletes karácsonyi ajándék akár családtagoknak, barátoknak, üzletfeleknek.

Küldje a csomagot egyenesen az ajándékozott címére! Mi gondoskodunk egy kedves köszöntőlapról, melyet az ajándékcsomagba rejtünk és természetesen arról, hogy a számlát nem a csomagba tesszük, hanem elektronikusan küldjük ki az Ön részére!

 

black friday és karácsonyi ajánlatainkról OLVASS RÉSZLETESEBBEN

további boraink