Boros ajándékcsomag prémium kiegészítőkkel

Akció!

39 990 Ft 27 990 Ft

Boros ajándékcsomag prémium kiegészítőkkel

A boros ajándékcsomag nemcsak borrajongóknak tökéletes választás! Az ajándékcsomag nagyszerű meglepetést jelent szülőknekbarátoknak közös ajándékként, sőt párod is nagy örömét fogja lelni a csomagban!

Az ajándékcsomag két fantasztikus villányi Cabernet Franc évjáratos vörösbort tartalmaz, melyek egyesével be vannak prémium papírral csomagolva. Továbbá a borok mellett találsz még három nagyszerű ajándékot is. Egy izgalmas kristály borkiöntőt, mely nemcsak nagyszerű konyhai kiegészítő, a borok karácsonyi asztalon való felszolgálását is magas színvonalra emeli. Az ajándékcsomag tartalma továbbá egy profi boros vákumpumpa, mellyel a felbontott bort napokig el tudod tárolni minőségromlás nélkül. Ehhez a fekete pumpához két speciális dugót is adunk, melyekkel mindkét ajándék bort is le tudjátok zárni. Továbbá egy nagyon hasznos ki eszközt találsz a karácsonyi boros ajándékcsomagban. Egy borosüvegre rápattintható különleges hőmérőt, mellyel a bor fogyasztásához javasolt hőmérsékletet tudod ellenőrizni.

Mindezt egy kézzel készített, teljesen natúr faládába csomagolva kapod kézhez. Az ajándékcsomag kibontása során többszörös izgalomban is részetek lehet, ugyanis nemcsak a faládát kell felnyitni, hanem a borokat is ki kell csomagolni.

Összeállítottunk egy tökéletes karácsonyi ajándékcsomagot, melyben 2  különleges bor található a villányi borászatunkból, illetve néhány izgalmas boros kiegészítő a Vacu Vin-től.

Részletes leírás és képek

1 x 0,75l Cabernet Franc 2011

1 x 0,75l Cabernet Franc 2016

1 x VacuVin Crystal borkiöntő

1 x Vacu Vin vákumpumpa 2 dugóval

1 x Vacu Vin hőmérő

A borokat egy natúr, fadobozba tesszük, miután külön-külön becsomagoltuk egy szép, ajándékpapírba!

Ingyenes házhozszállítás!

Garantáltan megérkezik az ajándékcsomag Karácsony előtt!

 

Az ajándékcsomag maga egy kész, tökéletes karácsonyi ajándék akár családtagoknak, barátoknak, üzletfeleknek.

Küldje a csomagot egyenesen az ajándékozott címére! Mi gondoskodunk egy kedves köszöntőlapról, melyet az ajándékcsomagba rejtünk és természetesen arról, hogy a számlát nem a csomagba tesszük, hanem elektronikusan küldjük ki az Ön részére!

 

black friday és karácsonyi ajánlatainkról OLVASS RÉSZLETESEBBEN

további boraink